Οι στόχοι διαφέρουν από γονιό σε γονιό αλλά και από παιδί σε παιδί. Κάποιοι γονείς θέλουν να εντάξουν το παιδί τους σε ένα τέτοιου είδους άθλημα για να το μάθουν να πειθαρχεί, κάποιοι άλλοι για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και για να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση του, άλλοι απλά για να εκτονωθεί, άλλοι πάλι για να μάθει να συγκεντρώνεται, άλλοι για να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του, άλλοι μονάχα για να γυμναστεί και να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, με κάτι εναλλακτικό, με κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα πρότυπα που για χρόνια τα ΜΜΕ προβάλουν, άλλοι ίσως γιατί οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να ασχοληθούν με ένα τέτοιου είδους σπορ (τέχνη) όταν ήταν μικροί, κάθε γονιός έχει τον δικό του λόγο, όπως και κάθε παιδί πρέπει να έχει τον δικό του. Τον δικό του λόγο παρακίνησης ή πιο απλά, το δικό του προσωπικό κίνητρο.

Το κίνητρο αυτό, μάλιστα, δεν θα πρέπει να είναι ένα αλλά πολλά, έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου να εναλλάσσονται, ανάλογα με την ηλικία, τον στόχο αλλά και το επίπεδο του κάθε μαθητή – ασκούμενου – αθλητή.

Ακολουθήστε μας!
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Ειδήσεις
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2013

    Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Γουδί, πραγματοποιήθκε με μεγάλη επιτυχία το Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας για το 2013. Τον συντονισμό και την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε η Ελληνική Αστυνομία. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με τον Πρωταθλητή μας Δημήτρη Ραχούτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Kumite -84Kgr […]

  • Athens Open 2013 – Καράτε ΟΑΚΑ – KarateWay OAKA

    Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου Καράτε ΟΑΚΑ » Ειρήνη » στο πρώτο διεθνές τουρνουά Athens Open 2013 που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις 6-7 & 8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Γλυφάδας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 6 χώρες και οι συμμετοχές έφτασαν τις 418 […]

  • Είμαστε πλέον στον «αέρα»

    Η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι πλέον έτοιμη και ενεργή για να σας ενημερώνει συνεχώς για τα νέα του συλλόγου μας και τις δραστηριότητες του στον νέο χώρο εξάσκησης στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Όλα τα νέα του Καράτε και ειδικότερα του συλλόγου «Ειρήνη» θα αναρτώνται εδώ, η ανανέωση και η ενημέρωση θα είναι συνεχής.


Οι φωτογραφίες μας!