Ο Σύλλογος καράτε » Αρμονία » με έδρα το ΟΑΚΑ – Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο – προπονητήριο λειτουργεί από φέτος ο σύλλογος μας με την επωνυμία KarateWay ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να γνωρίσουν το ξεχωριστό αυτό άθλημά οι μελλοντικοί μικροί καρατέκα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η προαγωγή τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής υγείας των μελών του μέσω του Καράτε.

Το Καράτε εκτός από ένα ξεχωριστό άθλημα είναι και μία ιδιαίτερη πολεμική τέχνη που μπορεί να ενταχθεί ο οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, κιλών.

Στο Σύλλογο λειτουργούν καθημερινά προγράμματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Λειτουργούν τμήματα:
Παιδικά
Εφηβικά
Ενηλίκων

Τα τμήματα αυτά χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο σε τμήματα:

Αρχαρίων
Ημιπροχωρημένων
Προχωρημένων.
Μία δοκιμή μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε για το τι μπορεί να προσφέρει. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και είναι εδώ για εσάς και τα παιδιά σας.

Ακολουθήστε μας!
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Ειδήσεις
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2013

    Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Γουδί, πραγματοποιήθκε με μεγάλη επιτυχία το Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας για το 2013. Τον συντονισμό και την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε η Ελληνική Αστυνομία. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με τον Πρωταθλητή μας Δημήτρη Ραχούτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Kumite -84Kgr […]

  • Athens Open 2013 – Καράτε ΟΑΚΑ – KarateWay OAKA

    Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου Καράτε ΟΑΚΑ » Ειρήνη » στο πρώτο διεθνές τουρνουά Athens Open 2013 που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις 6-7 & 8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Γλυφάδας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 6 χώρες και οι συμμετοχές έφτασαν τις 418 […]

  • Είμαστε πλέον στον «αέρα»

    Η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι πλέον έτοιμη και ενεργή για να σας ενημερώνει συνεχώς για τα νέα του συλλόγου μας και τις δραστηριότητες του στον νέο χώρο εξάσκησης στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Όλα τα νέα του Καράτε και ειδικότερα του συλλόγου «Ειρήνη» θα αναρτώνται εδώ, η ανανέωση και η ενημέρωση θα είναι συνεχής.


Οι φωτογραφίες μας!