Η Βιβιάννα γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα.

Από πολύ μικρή ηλικία και αυτή ξεκίνησε να ασχολείται με το Καράτε λόγω του πατέρα της.
Το 1994 στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων ανέβηκε για πρώτη της φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε επίπεδο Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Έκτοτε και μέχρι το 2007 συνέχιζε να μονοπωλεί τα χρυσά μετάλλια της κατηγορίας της.
Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2005, στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην WKF ( 3η Θέση ) ενώ τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλα τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα από το 1996.

Για δύο συνεχόμενες χρονιές, 2010 και το 2012 κατέλαβε την πρώτη θέση στα Πανευρωπαϊκά Τουρνουά της WIKF.
Την ίδια χρόνια πήρε τον Βαθμό του 4ου Dan από την WKF ( World Karate Federation ).

Η Βιβιάννα σήμερα είναι Πτυχιούχος Προπονήτρια του Καράτε ( ΤΕΦΑΑ Αθηνών ) ενώ είναι πιστοποιημένη Instructor σε Group Exersice προγράμματα από το IAFA College.

Ακολουθήστε μας!
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Ειδήσεις
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2013

    Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Γουδί, πραγματοποιήθκε με μεγάλη επιτυχία το Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας για το 2013. Τον συντονισμό και την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε η Ελληνική Αστυνομία. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με τον Πρωταθλητή μας Δημήτρη Ραχούτη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Kumite -84Kgr […]

  • Athens Open 2013 – Καράτε ΟΑΚΑ – KarateWay OAKA

    Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου Καράτε ΟΑΚΑ » Ειρήνη » στο πρώτο διεθνές τουρνουά Athens Open 2013 που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις 6-7 & 8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Γλυφάδας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 6 χώρες και οι συμμετοχές έφτασαν τις 418 […]

  • Είμαστε πλέον στον «αέρα»

    Η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι πλέον έτοιμη και ενεργή για να σας ενημερώνει συνεχώς για τα νέα του συλλόγου μας και τις δραστηριότητες του στον νέο χώρο εξάσκησης στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Όλα τα νέα του Καράτε και ειδικότερα του συλλόγου «Ειρήνη» θα αναρτώνται εδώ, η ανανέωση και η ενημέρωση θα είναι συνεχής.


Οι φωτογραφίες μας!